Razpis 01. DIGGIT

Na prvi slovenski konferenci, namenjeni digitalnim komunikacijam – DIGGIT, želimo dati priložnost predstavitve tudi slovenskim podjetjem, agencijam, dobrodelnim organizacijam in posameznikom. Zato objavljamo razpis za prijavo slovenskih projektov, ki temeljijo na digitalnih komunikacijskih kanalih in platformah. Izmed vseh prijavljenih komunikacijskih projektov bodo člani programskega sveta DIGGIT izbrali nekaj najboljših projektov, ki se bodo predstavili s 7-minutnimi predstavitvami.

Dandanes smer razvoja podjetništva, poslovanja in marketinga vse bolj narekujejo tehnološki trendi, saj razvoj tehnologije nudi vedno več inovativnih rešitev na komunikacijski kot tudi poslovni ravni. Komunikatorji in predstavniki marketinške panoge s pomočjo tehnologije – digitalnih komunikacijskih kanalov in platform – snujejo inovativne rešitve interakcije s porabniki in skušajo poiskati načine, kako jih vključiti v same komunikacijske projekte, razvoj izdelkov in optimizacijo storitev, podjetja pa iščejo nove načine, kako bi z digitalnimi rešitvami optimizirala svoje sisteme plačevanja, urednikovanja, rezervacij, interne komunikacije in podobno.

Digitalni svet odlikujejo predvsem vrednote, kot so racionalnost, merljivost, ekonomičnost in inovativnost (ki se skriva predvsem v tem, kako podjetja v svoje komunikacijske in poslovne procese vključijo končnega porabnika ter tako izkoriščajo priložnosti, ki jih nudijo interaktivne in mobilne tehnologije). Člani programskega sveta bodo zato najboljše akcije izbrali glede na sledeče kriterije:

  1. INOVATIVNOST (strateška in/ali kreativna iznajdljivost, kompleksnost, …).
  2. IZJEMNOST (grafična, vsebinska in tehnološka dovršenost, doslednost pri upoštevanju pravil in načel posameznih komunikacijskih in poslovnih rešitev, uporabnost za porabnika, smotrna umeščenost v ostale aktivnosti – poslovne ali komunikacijske – prijavitelja, …).
  3. UČINKOVITOST (dokazana in argumentirana poslovna in/ali komunikacijska uspešnost.
  4. DODANA VREDNOST PRIMERA (koliko se lahko udeleženci konference od njega naučijo).

* Člani programskega sveta bodo z veseljem pregledali tudi prijavljene projekte, za katere menite, da se ne ujemajo z njihovimi kriteriji. Povejte zaradi česa, menite, je vaš projekt vreden predstavitve na velikem odru, predstavite problem, cilje, rešitev, koncept in rezultate in prepričajte jih s svojo drugačnostjo.

Več o razpisu, tudi pravilnik prijave projektov in PPT predlogo za predstavitev najdete na tej povezavi.

Vsi zainteresirani lahko svoje projekte prijavijo do ponedeljka, 21. maja, 2012. 

 

Verjamemo, da bodo imeli člani programskega sveta veliko dela. Srečno vsem!


Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

*

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>